Tuesday, 25 November 2008

Adam oh Adam...



Lama dah tak update pasai dak kecik nie. Jom kite skodeng hobby terkini & sensasi My Adam Nazrin nie.

Ooo... amik gambo yea? tak pun, tiru abg & kakak die main game use my hp. Mau-nyer ibu tak HOT sbb kena chg sokmo! Grr...

9 comments:

yong said...

amboi...adam..
call siapa tu..
nak call awekss ye...

:)

farah amoi said...

pandai nye dia...
meh ambik gambo aunty plak

bebudak la ni
x heran dah....henpon ke...laptop ke...depa dah x heran...

kamalina said...

bdk2 skarang mmg advance kan... semua pun pandai tekan sana sini.. kalau zmn kita dulu, jgn harapla nak main hp....

Cik Puan Mimi said...

nur, adakah entry ni diautopublish, if yes, wah sudah berjaya la kan.. ha betul tak apa yang saya ajar..heehehhe

adam nak amik gambar sapa tu.. meh amik gambar auntie yang cute ni.. wah perasan!!!

Puan Iza said...

wah! adam nak call sapa tu?..ke nak main game...meh main game sama2 nak?...hehehe

farah amoi said...

re:

kak nur :
akak...saya sket pon x terasa ngan komen akak tu...sbb ape tau...?telahan mu itu betul belaka...
cam ne akak ler teka ngan tepat skali ekk..memang tu ler saya.."kalau saya baik ngan org...saya buat cam adik beradik...kalau org buat salah..sapai sudah aku pangkah"

izman said...

bertuah budak2 sekarang.

~~ciklinn~~ said...

amboi2 pandainyer dier... amik gamabr mama yer....

akak budak2 skrg pandai kan... asal dpt hp tu pandai jerk dia menggayakan kan.....

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak....amboi bijak nya dia....

p/s..akak pun dok ampang tau....hiks...satu daerahla kita kot kan...