Friday, 26 December 2008

MaaL HijRaH & HaPPy NeW YeaR!

This is my last n3 for this year! I'll be on-leave starting today till 1st Jan 2009. So frens... C U next year arrrr! Gonna miss all of u.....

Gue nak highlight sket peristiwaX2 menarik bagi-ku in year 2008 nie :

Blog gue ~ dah cecah lbh sethn usia... (kalo di kira dr 1st N3 around Sept gitur!) & Org yg bertanggungjawab meng-introduce tis Blog world 2 me was..... Cik Riko a.k.a Nurul mum to Sofea & Alisa. Thanks dear, u're wonderful to me! (ewahhh...) Gue juga berjumpe face-to-face dgn rakan blog pertama-ku iaitu..... Nazatul Hamimi @ Cik Puan Mimi kiter yg glamer ittew! Hepi sgtX2 tawww!

Cyber Frens ~ Thn jugak gue dpt ramai kengkawan cyber termasuk-lah my FP sifu... Aimi Jalina @ Kamalina & dapat jugak jumpe dgn-nya lepas raya Aidilfitri hr tur! Seronok gilerrr arrr... GengX2 lain juga tidak ku lupa such as Yong, Farah, Jue, Zana, Zuera, Cik Linn, Iena, Ida, Izman, Janna, Su-anne, Kak Watie, and sumerX2-lah... (maaf... kalo gue lupa nk sebut yea!) dgn ucapan.... Suke tawww dpt kenal u all sumer!

Aisyah achievement ~ Thn pertama anak pertama-ku ke sekolah berjalan lancar. Alhamdulillah, die dpt Score 5A utk sumer exam tis year. Hope next year will be better!

My 2 boys plak ~ semakin hr semakin notti.... mmg mencabar jiwa-raga-lah membesarkan boy compare to girl nih! Saper setuju ngan pndpt aku nie wehhh???

Dugaan berat ~ payah utk aku ceritakan di sini... cuma... aku & hubby di uji dgn SATU dugaan yg agak mencabar. Aku redha..... Ya Allah, kepada sesiapa yg berhati busuk itu.... kembali-lah ke pangkal jalan. Ingat-lah... hanya Allah yg Maha Esa & kepada-Nya kami mohon. Alhamdulillah... setakat ini kami berjaya dan mengharapkan kejayaan ini berkekalan. Frens... doakan kebahagian kami, yea?

Murah rezeki ~ Even thn nie... takde tukar keter, tak tmbh umah or tmbh bebe pun lom bersedia lagik (ahaks...) tapi kami maintain dgn apa yg ada & selalu bersyukur dgn kurniaan yg Allah berikan ini. Amin.

Salam sayang dari 3A utk semua yg membaca di kala ini.


SeMoGa KiTa BerJumPa LaGi di YeaR 2009....






9 comments:

aimi @ kamalina said...

alahai nur... terharu jap baca your entry..... ada gak nama daku terselit di situ... saya pun sama dgn awak..... seronok sgt dpt kenal & jumpa awak.... dan harap persahabatan yg bermula dari alam maya ni berkekalan sampai bila2..

well same goes to u....selamat menyambut maal hijrah... dan thn dpn jumpa lagi..

ps: gonna miss u... lama tu cuti... warrghhh!!!!!!!!!!!

aimi @ kamalina said...

nur...ada special assigment utk awak... so, nanti jenguk blog saya ya... :D

Jue said...

nur...cuti g mana???? lama tuh cuti, balik Ktn ker????

terharu gak baca n3 nur, ada gak sebut nama sy......terase glamor ploksss....ekeke....sy pun rase sonok dpt kenal awk, walau pun tak penah jumpaan lg....kalo pjg umur, inyaallah kita jumpa thn depan yer.....

EPPY NEW YEAR.....

Cik Puan Mimi said...

NUR, HAPPY NEW YEAR!!!

wah namaku diseru!!! mekasih nur kerana sudi jadi kawan kita jugak.. bukan senang nak cari kawan2 yang memahamikan...

suka dengar pencapaian aisyah! harap2 pencapaiannyer berkekalan.. farhan saya dah daftar masuk sekolah.. aiman plak cemana??

wati said...

Kita pun happy sangat kenal dengan nur..selamat tahun baru..HEALTH makes all things possible. WEALTH makes all things work. LOVE makes all things beautiful. May you & family have a WONDERFUL 2009

aimi @ kamalina said...

nur...senyap je...mama citer thn baru ni??? aiman dah masuk tadika blm??? rafiq saya dah masuk... tapi dia liat sketla... nanti baca kat blog sebab kita ada citer kat situ..

Nurul a.k.a Riko said...

nur laling...

gud luck utk esok yer..8 Jan. Chai yok...chai yok..chai yok!!!!!

hopefully..this year 2009..all yr wishes come true.

tenkiu for our friendship..pejam celik...pejam celik...dah more than 10 yrs already...rite.

kisses n hugged to yr lovely 3A...mwah..mwah..mwah.

aimi @ kamalina said...

nur..rindu la... ni saya dtg lagi... kali ni nak bagi award lak.. sebab nak soh awak update punya pasal.. hehehe.. jgn mare ye..

sue.anne.na said...

happy new year dearie... wishing you a great year ahead.

jangan risau tang org busuk hati tu.. what goes around comes around. percaya pada Yang Esa. :D

take care!