Monday, 12 January 2009

Aku RinDu... tapi... apa kan daya-ku!

Buat semua kengkawan di luar sana.....

Nur nak menyusun jari memohon keampunan kerana `telah mengosongkan' Blog ini. JGN PANIK !!! Ini bukan pengunduran daku dari Dunia Blog kesayangan-ku.... PERCAYA-LAH... kalau di izinkan Allah kita ke temu lagi, yea?

Behind The Scene...

2/1/2009 - Hari pertama di tahun baru yang amat surprise buat-ku! Aku telah ditukarkan ke Department baru berkuatkuasa hari itu! Ya Allah.... kelam kabut aku di buat-nya!

5/1/2009 - Hari pertama Aiman ke Tadika Amal. I take half-day to monitor him..... Suka tgk my boy gi school. Cute sgt.... Pic? ada tapi.... nanti-lah!

8/1/2009 - Aku dpt offer interview keje... 2 tmpt! Mak aii... nak gi yg mana satu nie? at last... satu cancell. 3pm gi Maybank interview. Frens, doakan aku berjaya ke 2nd stage yup?

HARI INI - aku semakin dpt meyesuaikan diri di dept baru. My partner is Teresa. Baik orgnya... Kengkawan, doakan yang tebaik buat-ku yea?

Jumpa lagi.....

8 comments:

aimi @ kamalina said...

alahai nur..............byknya bende yg melanda..... patutla saay ada terbaca akt komen bwh..ada someone mention pasal "gud luck for 8jan".. ingatkan apa...rupanya interview... saya doakan yg terbaik utk awak.. semoga semuanya berjalan lancar..

nampak gayanya...awak kena cari laptop la... kena lak pasang broadband kat umah..senang nak online.. hehehehe... salam awak tlh selamat sampai ke jue.. :D

yong said...

la..patutlah cam dah lama menyepi...rupanya..ada mcm2 berlaku behind the scene! hehehehe. ala takpe..slow2..utamakan yang penting dulu..

nanti dah stable, ha jom kita pulun update blog! hehehehe

farah amoi said...

ooowh
byk nye kejutan d tahun baru...

selamat maju jaya yea kak nur...

Cik Puan Mimi said...

ala nur, jangan risau ler.. kami faham, yang penting sekarang, dulu kan mana yang lebih utama, pastu ada masa baru ler update blog..

bak kata aimi, sila la pasang broadband/streamix kat rumah. heheheh

~~ciklinn~~ said...

kak nur..takper settle kan dulu kerja2 tu yerk... nanti dah lapang jgn lupa singgah umah linn tau...

izman said...

dont worry, aku dan sahabat2 lain mendoakan kejayaan ko sama di dept baru atau di sykt baru nanti.

take ur time.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Nur..pasang ler tenet kat umah...huhuhu, tak besh la tak dapat nak update blog selalu....apa2 pong all the best to you okay !

BurungBelatuk said...

Harap ko berjaya k...there is a price in all individual. its up to u to boost it...anyway, aku dah kembali. Sudi2 la singgah kat blog aku k...