Friday, 19 December 2008

Satu tgh Hari di KLCC

Backdated n3 lagi. Jgn maree arrr.... Gue tgh tak dok keje nih! round blog memberX2 pun dah katam so... sblm weekend menjelma, gue `tinggalkan' picca My 2 boys nie utk tatapan frens out there! Jommm.....

Kalu kowang perasan baju depa sama ngan `Filem Pendek' hr turrr means... hari yg sama-lah! eke..keh..keh... Lepas bwk dieorg gi ofis, terus singgah KLCC tghx2 hari panas tur!!! Steady bro....

Adam plak! kowang nmpk tak kesalahan dak kecik nie? tak nmpk?? org naik slide ikut tangga tapi die...

Haa... baru betulll.... (dak ni langsung x pndg kamera! leceh arr...)

Kena jail plak! he..he..

"Adam, jom ikut abg...."

"Yee haaa !" sapai sengetX2 daa....)

Smiley face.... Aiman Najmi.

"Minum kejap yea.... tambah energy!" (tapi terus zzzzz coz ke-penatan dah!)

8 comments:

aimi @ kamalina said...

wah wah wah....rajinnya nur update... saya pun sibuk merewang blog kwn2... nak update gak, tunggu la weekend ni..kena cari citer besh sket...

nur..... adam naik slide terbalik yaaa.... sama mcm bdk2 ni..suka guna short cut... malas nak panjat tangga... :D

farah amoi said...

hehehhehe
aiman ber-2 ngan adam je
kak aisyah still kat kampung ke?

manis nye senyuman mu aiman...
hehhehe
sian adam
main sapai penat

Jue said...

sonok kan nur bila adam dh beso...dh pandai nak main2 mcm tuh

Azam pun dh pandai...tp dia puye aksi stunt lg besh....kalo naik slide tu, nk ikut mcm org beso...kepala kat bawak kaki kat atas.....gaya mcm spuerman terbang jerr......

risau betolll laaa......

Nur a.k.a admansyah said...

ye-lah Aimi, almost boys use that method... depa tak suke ikut peraturan!
psst: blm ada `ulangan'M&E kan? sabo yer awak.. sokX2 ada-lah tur!

Belum blk kagi Farah.. masih di Kuantan.

Betul tu Jue.. kekdg depa wat aksi superman tu gaks! Mmg dieorg nie kreatif tak bertempat, kan? heh..

izman said...

bestnya anak2 main situ, aku tak penah bawak anak2 aku main kat situ.

yong said...

re: hehehehehe haah bergosip jap..hehehhee. eh kita pun nanges jap la kak masa tgk ari tu..huhuhuhuhuhu

farah amoi said...

re:

ntah le
nape ntah ciklinn tu kta saya 37tahun

kak nur baru 31 ke?

farah amoi said...

re: a'ah kak
dah terlepas hit tuhhhh

hehhehe