Tuesday, 16 December 2008

Hi frenssss....

AssAlaMuaLaiKuM kaWan-kaWan...

Sorry! I'm quite bz this week due to `big order' from our boss client. As usual... I couldn't have enough time to update this Blog! TETAPI... sekira-nya kengkawan perasan, I sempat leave comment at certain blogs ajer! Sorry.... kalu ada masa, will visit the rest lak, okey...?

Dah alangX2 update, gue nak share problem yang gue sebenor-nya tgh `fening' dok pikir pasal kindie Aiman. Nak amik kindie kakak die dulu (TTT)... mahal bebenor! Carik yg biaseX2 puuunnn... plg kurang fees tahunan RM500 lbh. Haiii... mmg kena `korek' saving nie.... Aisyah nak KAFA another RM 300 plus... yuran school lagik seratus lebih! kasut, tudung, beg...bla.. bla... Adusss!

Fening.... fening....

7 comments:

aimi @ kamalina said...

mak aiiii nur..mahal gilosh!!!! time2 mcm ni saya bersyukur sgt sbb tak dok KL... kat sini pun RM100++ pun org dah kata mahal.... haziq hari tu saya anta KAFA, RM20 je sebulan.... murah kan?? mcm2 belajar lak tu..mengaji, solat, fardhu ain... ni tgh pikir utk masukkan rafiq lak ke tadika... rasanya buat permulaan dlm RM200++ kot..rasanya la... tupun bg saya dah mahal...sebab kelasnya bukan sepanjang hari.. kul 8.30 - 11.30.. yuran bulanan dlm RM90 (kalau last year la)...kali ni tak pasti..

yong said...

zaman2 sekarang semuanya perlukan fulussss! :)
baru2 ni survey gak tadika utk chem. mostly tadika semuanya kat sini fees tahunan around RM500+...

Cik Puan Mimi said...

sama la kita ni nur.. saya pun tengah survey kindy untuk farhan.. tapi tahun depan dia baru 5 tahun, saya masukkan jer kat tadika lama dia, tadika tasneem tu.. nanti dia 6 tahun baru la decide nak hantar tadika yang ok sikit, Smart Reader or Q-dees... sebab tu saya tengah saving giler2 ni.. sebab yuran dia ajer ngalahkan masuk Unibersiti..

BurungBelatuk said...

its ok...ada kelapangan teruskan menulis blog k...semoga akak mendapat keberkatan di tahun baru kelak...jadik mamarajin,he3

Jue said...

ye lah nur....anak2 nak masuk sek semula, start la fenin pala kan. Sy next yr tak anto lg amar masuk kindy, sbb utama tak larat nak handle sampei 2 org... nak siap kan pepg ngan perangai angah yg gerenti mengamuk kalo kejut pg, then kena hanto g sek lg etc...So, angah maintain kat nursery yg skrg jer...lg pun kt nursery tu dia belajo gak, tak la risau ngat. Tp mmg la nk masuk kindy nih, ongkos yer 'tak buleh tahan'.....

re : still in process 'pimp my blog', tp skrg dh jumpa dh yg bebetol suka...actually merah tu color fav i u......

izman said...

he.3x, pening jgn tak pening. at least ko pening utk something yg benar2 berbaloi iaitu pendidikan anak2.

Jue said...

re : sama la nur, kat umah sy pun sink tu paras dada dia gak, tp pakai bangku la tuk alas bg tgi....kalo tak....harusss tak sampai....

have tu train sema anak2 bujang sy tu buat keja umah la nur, sbb tak der anak pompuan kan. kalo tak, pengsan dibuat yer.....sema mama belaka....

p/s : td g beli buku tulis kat sek adam....gud news, may b thn ni yuran sek dimansohkan....tp tak sure lg budak tu kata td. nti se akan inform kemudian. kalo betol.....lega la sket kan