Tuesday, 20 January 2009

My 8th Anniversary!

Yesss... it's our anniversary for me & hubby. Tak ku duga... masa berlalu begitu pantas... sudah 8 tahun usia perkahwinan kami. Masih ku ingat lafaz nikah bertarikh 20.01.2001... sekali lafaz, SAH aku menjadi milik Nazri Yusof. Ku harap... lafaz dari mulut suami-ku itu... HANYA dan SELAMANYA UNTUK-KU! ahaks....

Frensss.... sorry arr... no wedding photo & no story-telling coz last year I dah letak! So this year... I really hope that OUR LOVE WILL GROW and GROW.... BIGGER and BIGGER... STRONG and STRONGER than before! Macam anak-anak kami juga... Aisyah, Aiman & Adam yang tengah membesar ittew! I LUV u all...

To My Dear Hubby, semoga kasih sayang-mu tetap mekar dan harum... selama-nya untuk-ku! Insya-Allah....

9 comments:

Jue said...

1st of all "HAPPY ANNIVESARY" 2u, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat....

nur, dh leh berblog ker skrg??? lama dah tak dengo citer awak, windu lorrr with ur comment

farah amoi said...

kak nur
selamat ulang tahun perkahwinan

dah 8 tahun yea idup bersama...

semoga berkekalan hingga ke ujung nyawa
di samping 3A's atau bakal adik-adik diorg lagiii...

Cik Puan Mimi said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 8.. semoga kebahagian ini milik awak dunia dan akhirat.. insyallah

~~ciklinn~~ said...

hepi anivesari kak nur.....

wah2 veri the cantikk ok tarikh tu....

linnn doakan semuga akak terus dipjgkan jodoh dan berbahagia hingga ke akhir hayat... aminn

aimi @ kamalina said...

NUR........happy 8th anniversary!!!! tarikh nikah cun tu... 20.01.2001... semoga hubungan yg dibina ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat... amin...

saya pun mcm jue gaks..rindula dgn awak... kena cepat2 beli laptop & masukkan broadband kat umah.. barula blh aktif semula..

Zanna_MamaBatrice said...

happy anniversary kak nur

semoga bahagia hingga ke akhir hayat

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

happy anniversary Nur! wah...dah lapang tahun...cam I jugak ler...tak besh la tader gambar.....

semoga kasih sayang antara kalian berdua berpanjangan....ameen.

Jue said...

re : got ur msj la nur kat shoutbox tu.

nur...tak paham den, bukak blog buleh...naper nak berblog tak leh????

wati said...

Happy anniversary dik...semoga bahagia selamanye..mis u so much NUR