Sunday, 8 February 2009

Aiman 1st Day School

Now is 2:26 am on Sunday 8th Feb... Hari Thaipusam daa...

Hari ini baru-lah Streamyx aku diaktifkan setelah seminggu gue register. Sabo je-lahh... mmg daku & hubby hangin gak coz everytime call tanye... katanya `jumper' tak psg lagi... & bla...bla.... Setelah 7 hari aku tunggu, akhir-nya...... boo layan ler prob yg dah lepaih tur, kita tgk aksi my boy nie ms pi school. Sorry frens.... backdated lagi daa....

Muhd Aiman Najmi @Tadika Amal, Lembah Keramat. Nie ler uniform die... sekali tgk cam baju tido daaa... Hijau coz Islamic. Tadika nie separa gov... ada 6 cwgn termsk yg terbaru di Setiawangsa. Kenapa aku pilih tis kindie? sbb aku kena jimat... monthly fee cuma Rm140 ajer! Financial aku mmg `tight' sket tis year so... mmg takleh anto same kindie ngan kakak-nya dulu! Sorry yea sayang.... hu..hu..

Pose lagi.... encem tak daku wahai auntieX2 sekalian? he...3X... dak nie makin nakai, makin X dgr kata & asyik nak men-jawab jer! byk nooo reason kalo kite tanye... cth : "Aiman! naper kacau adik?" ... "mana ada Aiman kacau, usik jer..." grrr....

Nie ler aksi hari pertama balik school. Zzzz... ngan spek itam...
C U again... Ta Ta...


10 comments:

** yong ** said...

wah..udah ado internet..lagi laju lah kang ni..hehehehe

amboi..tido dgn spec itam! confirm dia siap mimpi tu..hehehehe

Nurul a.k.a Riko said...

Pheewitttt...Aiman tdo dgn spek hitam...Cayalah.

Cik Puan Mimi said...

ye ye streamix dah ada.. pasni no excuse kalau tak dapat update kat opis yer.. hehehe

encem la aiman dengan uniform dia.. ala nur, tak kisah la masukkan kat kindie mana pun, janji dia belajar dengan sunguh2..

amboi, tido dengan spec hitam??? conpem mesti mimpi sekali tu

Jue said...

mestti best kan dh ada tenet kat umah...pas ni leh la laju menghpdt kan??

nur, ada tadika yg separa gov mcm tu yer??? 140 tu dr pg sampei ptg ker or sampei tghr jer?? kalo pg sampei ptg, tu dh kira save budget giler2 tu.....

aimi @ kamalina said...

wah..hijau tu....not bad gak uniform dia nur... nur, ada gak ya tadika yg range dlm RM100++ kat KL.. saya ingatkan takde.. okla tu... yg ribu riban pun bukan menjamin apa pun..sebab education ni kalau betul2 blh je berjaya... tak semesti anta kat tmpt yg tak power, anak tak blh berjaya... ntahla nur, ni pandangan saya la..maybe saya ni kolot sikit...

Saya pun cam awak la..lebih mementingkan bajet, maklumla saya ni bukannya org kaya..kalau kaya tu, tak heran la kan..apa2 pun all d best to Aiman... kalau dkt, blh belajar sama2 dgn Rafiq, apakan daya..jauhnya kita!!!

~~ciklinn~~ said...

wah kepenatan amat nie.... sampai tetitun ha.... doiiiii aiap pakai spek ha....

wah dah ada stimix..ok kak nanti Bzzz linn key

izman said...

smart, dah macam uniform rabbani pun ada. alhamdulillah masukkan ke tadika islam. sejuk perut ibu ngandung.

Dilla 019-9691142 said...

bday ALIA mmg 17/02/09... tapi sajer wat N3 awal skit... pastu ms cuti thn baru cina br2 ni.. kakak's family ader (kakak Rawang).. dila dah buat celebrate party utk ALIA in advance sbb alang2 Ina, iwan ader..
pastu ALIA lahir dulu pun masa cuti thn br cina... kira sekali arr.. wpun date lain.. heheee..

merpati66 said...

salam....ha tahu tadika tu hari2 lalu kat situ..akak dok gurney height tu...

http://merpati66.blogspot.com

~~ciklinn~~ said...

re: kak nur dah gi tgok mlm tadi..enjoy sgt2.... cuma rasa kureng sbb bukan Upin IPin jadi hero..apapun animasi yg amat baguss sekalikkk...

akak nanti buat ruang chat box yer.... hehehhehe leh sembang2..