Sunday, 17 May 2009

Adam Nazrin 2nd Birthday!

HAPPY BIRTHDAY TO ADAM..... Yessss, dah 2 tahun rupa-nya anak bongsu-ku ini (err... takat nilah! heh..heh...). Gue cuma letak 2 piccca aje, satu ms baru lahir & lagi satu... terkini. Jom tgk!


Muhd Adam Nazrin dilahirkan pada 17th May 2007 di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. Berat die 3.1kg exactly same with his sis & bro! Melahirkan Adam amat mudah... doktor tak sempat sambut sebab die kuar dulu! Alhamdulillah... Masa Adam lahir kulit die putih melepak tetapi lama-kelamaan... die paling x cerah antara 3A, pelik kan???



So far, die-lah yang paling menceriakan, paling manja & dimanjakan (kakak & abang akan marah kami kalau marahkan Adam!)& kuat mengadu! (kalau kita tanye siapa pukul die... die akan ckp but... bukan leh caye cakap dak kecik nie sbnr-nya...

Semoga Adam akan jadi seorang anak yang beriman, taat pada ibu & ayah serta sayangkan kakak & abang. Kami SAYANG SANGATX2 KAT ADAM. Besok, Insya-Allah... kita celebrate yup?

8 comments:

Helmiyani said...

happy birthday to adam.. no worries la kalau kulit adam gelap sket, gelap baru macho kan adam! :) maintain encem...
suka tgk gambar adam masa bb... tecit je muka. kiyut!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

haa..betol tu....putih2 ni..alahai...gelap baru macho...utk ADam...happy 2nd birthday..semoga akan menjadi anak yg soleh...ameen.

~~ciklinn~~ said...

hepi besday to adam... semoga jadi anak yg berjaya duni akhirat yer.. aminn......

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

happy belated besday to Adam yg hensem...SORI sgt2..auntie lambat wish... alahai..... tulah..auntie ni byk ngat bende nak diingatkan..sampai terlupa pasal BD boy sorang ni..

Adam kuat ngadu ya??? sama la cam Taufiq...pantang kena usik dgn abg2nya, sikit2 nak ngadu..pastu part yg paling best... kalau Haziq bergaduh dgn Rafiq... kalau dia tau Haziq yg mulakan, nanti dia akan pegi pukul Haziq (ni kes nak defend Rafiq la)..sabo jela.. bila dah mcm tu, end up ketiga2 melalak... mau saya tak angin kat rumah tu...

.:nhalilah:. said...

hepi bday adam.. moga jadik anak yg soleh..

anak lelaki gelap sket takpe.. macho ape..

Jue said...

HAppy Bday Adam, dh 2 yrs dah dia kan...sama ngan my Azam, tp tak cukup umoq lg, bln 9 nti baru cukup.

My Azam pon yg paling manja laa nur. makin nk dpt adik, makin manja melampau2 & paling ceria gaksss...agak yer mmg karakter anak no 3 gitu kot

Nurul a.k.a Riko said...

hepi belated besday to Adam Nazrin. Moga jadik anak yg soleh!.

farah amoi said...

kak
adam ni slalu buat saya tingat kat my daNi
tahun lehir pon sama

hepi 2nd birthday adam !