Saturday, 27 June 2009

SeLaMat PenGanTin BaRu...

Sebenar-nya... gue nak citer byk mende nih! kenapa aku susah banget nk update blog lar nie... nanti gue wat N3 KHAS taw!... Pressure kat ofis gue (tak abihX2...) & HARI INI YG AKU MMG HOT DGN ANAK DARA-KU! But, aku nak beri laluan utk Pengantin Baru yang kala ini sudah di ijabkabul di Kelantan (mlm Jumaat smlm). Siapa yea....???



Kad jemputan Eksklusif kaler purple tertera nama...

SHAHARUDDIN & CATRIONA


Sbnr-nyee Frens... aku mmg tak penah cakap ngan Mr Shaha nie, but adik-nya si Shazlina nie mmg baik ngan kami. Owner Taska Sufi tempat 3A tumpang berteduh saban hari. Asal-nya aku cuma walk-in sajer ms Open Day TS ni... ntah tergerak hati-ku utk mengamanahkan my boy Aiman Najmi sehingga-lah kini sumer 3A-ku dijaga dgn baik! Thank Shaz... Budi baik-mu tak kan akak lupa & utk Mak Zam... Selamat terima menantu Glamer yea! ahaks...


Insya-Allah... kami akan hadiri majlis kenduri En. Shaha & Cat di Wangsa Maju. Sbnr-nya... I ada course hari sat tu! Sib baik half-day jer... Balik nanti, salin baju terus ke sana! Tunggu yea Frensss... akan ku curikX2 pic CAT yg gebus ittew!

3 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah....cat si artis tu kan???? lawanya kad depa.... nanti awak pegi la yek tgk wedding diorang??? jgn lupa tunggu sampai pengantin tiba...snap gambar byk2.... jgn malu2 lakss.. saya nak tgk.. hehehe...

ps: await marah sgt tu??? result Aisyah ke?? tapi saya rasa tak seteruk Haziq...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah....cat si artis tu kan???? lawanya kad depa.... nanti awak pegi la yek tgk wedding diorang??? jgn lupa tunggu sampai pengantin tiba...snap gambar byk2.... jgn malu2 lakss.. saya nak tgk.. hehehe...

ps: await marah sgt tu??? result Aisyah ke?? tapi saya rasa tak seteruk Haziq...

Helmiyani said...

syioknya kak nur dapat kad pi tgk artis kawen... jangan lupa amik gambo banyak2 ek! bleh la kami cuci mata.....