Sunday, 21 June 2009

Selamat Hari Ayah!

Aiseyyy... dah tertinggai tren gue! Hari Bapa dah nak abis baru terhegehX2 nak wish... Neway, kami mmg tak celebrate! mcm Hari Ibu jugaks... cuma wish ajer!

Tapi... pepagi td ms bgn tido terkezut tgk kt tepi katil ada kad Father's Day! Dlm ati aku, "kakak nie... brp keping kad nk bg ayah nih?" (sbb ms Mother's Day ari tur die nk buat sekali) Belek punye belek, rupe-rupenya from NAJMI. Alaa... cikgu die yg buat nie tapi... ok-lah kan?




Yg nie plak dr My Doter... arah depan dulu!


Nie kat belah dlm... Yg kelakarnya, ada note kecik tertulis..."Terima kasih sangat-sangat kerana sudah bagi saya duit!" (errr... duit belanja skool hariX2 tu. he..he..)


Ganbar nie ms bulan Dec 08 hr tu... jalanX2 di Zoo.

To my belove husband a.k.a ayah to 3A...

We Loves you so so sooooooooo MUCH! Thanks 4 everything...

And not to forget... My Daddy, En Hashim & My FIL... En Yusof. Kasih Sayang dan ketegasan kalian membesarkan kami berjaya membuktikan bahawa Tanpa didikan-mu, kami tak mungkin berjaya ke tahap ini. Alhamdulillah...

6 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

cantik kad yg Aisyah buat utk ayah dia...misti ayah dia suke kan?

Nurul a.k.a Riko said...

Aku pun nk wish Selamat Hari Bapa utk Encik Nazri iaitu bapa kepada 3A yg comey2 nie.

Nur..creative betul Aisyah wat card utk ayah dia. Mesti berbunga2 En Nazri awak yer.

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah mesti ayah 3A terharu dapat kad dari aisyah tu kan..

heheh kelakar la siap ada statement thank you bagi duit skool tu ... sekurang2nya dia appreciate tu nur..

p/s; please vote 4 emily. thanks a lot

Jess said...

Happy father's day to you too

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai..sungguh comei la kad2 tu..haziq ada gak tanya2 nak bg ada utk father's day... saya cakap wish jela... (saya ni mmg tak pernah celebrate, mother's day pun tak pernah tau)..so mmg tak pandai...rasa mcm janggal je...masa mother's day dulu haziq pernah tanya saya..ibu nak hadiah apa?? saya cakap, ibu nak haziq dgr kata..tu je... ehehehe... bengang je dia dgr... :D

.:nhalilah:. said...

waahhh... so sweeett.. kad yg aisyah buat utk ayah.. sgt terharu..

hepi fathers day utk ayah 3A..