Saturday, 4 July 2009

Kenduri CAT di Wangsa Maju

Alhamdulillah... sampai jugak hajat gue untuk menghadiri kenduri kahwin Shaharuddin & isteri, Catriona Ross di Seksyen 6, Wangsa Maju. He..he.. mcm kepingin noo gue kan? bkn aper frens... dah ler aku ada course half-day, balik terus RUSH pi beli adiah kat JJ. Siap wrap baghu call sebend suh amik! Kalo bwk 3A... mau-nyer tak sempat!!! Blk umah gosok baju dah kol 3 lebih! aisey... Apepe hal... layaaann....


Mmg ramai banget owang... keter parking hampir ke jalan beso ler! Khemah lak mai aii... aku rase dlm 10 bijik! Jln dlm Taman tur... of course ler tutup beb! Haa... ni die pelamin kat luar taw! tepi jalan.


Oleh krn kami antara tetamu yg last... boleh ler bergambar ngan pengantin. Yu huu... tapi frenssss.... SORRY!!! pic kami sekeluarga kat kamera adik Ipar gue cum jurukamera peribadi Shaha. Aisey... tapi, sib baik hubby sempat snap pic depa berdua coz mmg `tak kosong' langsung... ada jer peminat dtg bergambar kat area yg di khaskan nie. But, gue promise... nanti gue mintak ngan bro-in-law pic MAHAL kami & will publish later! ok?

Btw jugaks... yg adik ipar gue a.k.a Zaidan nie (tiada dlm gambar yea...) member kamcing Shaha kat Astro and sekaligus merangkap jurukamera mereka utk 3 acara sanding. Gue promote nie bukan aper... kalo kowang nak tempah photographer kahwin nanti, feel free to contact him. Nanti gue tanye permission die dulu... baghu leh tayang phone no. yea? and... die juga one of the photographer utk Mawi-Ekin & Adlin Aman Ramli-Emelda baruX2 ini. Wahhh... baik punye promotion nih...


Yg pakai kaler Purple tu-lah adik pantin laki a.k.a `teacher Shaz' to 3A. Mmg die lebih mesra & pandai layan budakX2.... tu yg bukak nursery dah 5 thn even die sendiri lom `ada calon'! "Shaz... kami tak sabar nak makan nasik minyak awak lak nih..." Ooo btw, kaler tema PURPLE but kami belasah... oren, merah & biru! heh..heh..

My Adam yg suke sangat minum air Ribena ker apa ntah! Manis you...

Yg nie mmg aku tak ngerti... biler suh pose jer... cam ni-lah ghopa-nya! alihX2 die wat juling bijik mata! grrr..... grrr....

Yg ni plak... makin pandai bergaye ayu! ewahhh... nampak makin berisi kan si Aisyah ni?


Last pose sblm blk... McmX2 ada!!! ultraman tak tinggai....


NEXT N3 : ULTRAMAN MANIA... FIRE!




5 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bestnya dapat gi kenduri kawin artis, dah la tu dapat kad jempputan pulak tu.. mesti rasa bangga kan..

cat ni baik kan, dah la tu tak sombong.. mesti canti dia haritu

Helmiyani said...

bestnya kak nur!! jeles laaa.... camne akak bleh dpt gi kenduri cat ni? sedara ngan akak ek? suka tgk gambar2 kawen ni sumer..

~~belah kelate tu belah nunu.. :)daddy hafiy n hurin org penang..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

PURPLE!!! i like...tak teringat kat saya ke nur??? hehehe...cantikla tema ni....ada gak hubby awak snap gambar CAT & hubby...bukti tu.... nanti jgn lupa tayang kat sini ya gambar korang...w/pun dah basi, tayang gak tau..nak tgk..

aisyah mmg nampak berisi sikit..bg mkn apa tu nur???? anak2 saya semua kurus..mkn blh tahan byk... tak berisi gak...

teratai said...

Wah merasa p kenduri kawen Cat...memang dia cun walau berisi..mixla katakan...wah blog version baru...mengancam! Nur..anak kita pun gitu gak yang no dua tu..bila suh posing je adala muka ntah apa2 dia buat...memang budak2 nak membesar gitu agaknya hehehe..takpela tu semua kenangan tuk kita bila di hari tua nanti!! jom kita tengok syaitan kat fp kita nur http://shahrose76.fotopages.com/

izman said...

pergh... gambar kahwin artis terkenal tu. hebat.3x.