Friday, 9 July 2010

Award plak!

"Saya sungguh terharu dengan anugerah yang diberikan dan sungguh tak sangka saya menang (????) .... Saya berjanji akan terus memberi komitmen dlm bidang ini.... bla... bla...." (ucapan yg diadaptasi dr pemenang anugerah esp artis kita! har har...

Ucapan aku... Thanks utk Nurul sbb bg aku Award nih! Tengkiu yea laling...


1. Anda mesti memuji si pemberi award
Haiiyaa... mesti ke??? Si pemberi award ini selalu bg sokongan baik dr segi komenX2 yg membina (ewaahh..) mahupun dr segi meng-TAG aku! har har har (okey aper... at least blog aku dah tak ber-sawang, kan Riko?)


2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain
Aduhh... sampai 10 tur! tak yah ler...


3. Beritahu mereka mendapat award.
-Skip!-


4. Bagaimana anda digelar blog yang best & great?
Blog aku best kerrr? Terus terang ok... aku berblog sbb aku suke menulis! Ya... aku ada citaX2 utk jadi novelis mcm Ahadiat Akashah & Aina Emir! So, aku x rase blog aku best... tgk arrr... ade ramai follower n komen pun...



No comments: