Tuesday, 6 July 2010

Benci bilang Cinta

Gue enggak ada apaX2 yg hendak dibicara-kan cuma... mau bilang sama kamu semua... yg gue skarang tgh MABUK! Lorrr... bukan... bukan mabuk itu yaa... mabuk Sinetron. hehehe....

Gue cuba donlod pic Marshanda & Baim Wong tapi.... tak dapet! lamer banget.... So, babai ler yea! I tgk youtube... cepat sket abisss!!!

Wa chow lu beb...

4 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Ya ampun! Lor sudah demam citer Indon yer. Waduuuhhhh...

Leh geng dgn my parents...cz emak & bapak pun suka bangat samer dgn citer Indon nie.

Everytime kalo Cha nampak citer Indon nie on tv...sure dia ckp..."ibu...ibu...nie citer Opah". he...he..he...

Aku dulu mmg suka dgn filem Indon...especially Ada Apa Dengan Cinta cz aku suka pada watak Rangga!

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lor, peminat sinetron rupanya.. saya plak sejak abis citer (ntah tak ingat tajuk) terus saya stop tengok sinetron sebab saya tau kalau saya tengok, satu kerja pun tak jadi.. asyik nak mengadap tv jer. hehehe

Alya's Boutique said...

hehehe.. kita pun suka citer ni.. mula2 nyampah sbb citer indon.. last2 sangkut gak..

ptg2 nak tgk tv gaduh ngn zidane last2 tgk kat you tube senang skit..:P

Aimi said...

nur...saya salah seorang peminat tegar cerita ni... mmg tak pernah miss sejak episode 1...awak sempat ke tgk?? heheh...tapi takde..ada marathon hari sabtu kan... so kalau miss weekdays, blh tgk hari sabtu je..