Sunday, 20 March 2011

Hot Air Ballons @Putrajaya

Sbnr-nya... plan nak ke Putrajaya tgk `Ballons' nie pagi... tp byk sgt mslh teknikal (faham2 ler... mak budak nie suke tido!)... & even my adik a.k.a Cik Naa dh sms @subuh gajah lagi... (around 5.57 am) namun mata ini amat payah utk di buka! ahaksss...

So, tunda-lah ptg. After asar kami bertolak... sapai kol 6pm ( jammed kt KL yea!) & terus teruja... wahhhh!!!! jom... lets check it out!

Manusia jgn cerita-lah.... ramei bangetttt!!
tinggi kan? tak gayat ker org kt dlm tu???

sorry yea cik kak... termasuk dlm pic gue! halal yea...






bermcm2 penaja ada... & kalo tak silap... sumer ballon nie dtg dr oversea!





yg nie kalo x silap gue... geng2 Suria FM kt dlm ballon tur! ntah LO & HO kottt

Comel tak saya?


tapi bila pusing.... jadi masam plak! :(

Sbnr-nya... ada byk lagi `Hot Air Ballons' nie... tapi sbb kami x bw camera & snap pakai hp jer... so biler mlm... pics tak cantek! malu gak... coz ramei norrr yg pakai DSLR canggih2 you... muncung pnjg sedepa.... Yg plg gue suke.... ballon Doraemon! cute sgt... nanti korang zoom kt website http://www.myballoonfiesta.com/

2 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Ai pun ada gak verangan nak tgk hot air ballons nie..tapi Ilham seminggu dia main chess time cuti sekolah nie...so cancelled lah niat suci murni ku ini.

Psstt...aku ada tagged nko...nanti jawap yer my tag yer.

Nur a.k.a admansyah said...

lorr.. verangan jer! takpe... bkn best sgt pun... org ramai + ujan renyai2 beb! cume anak2 yg teruja tgk belon besooooo gitur!:))