Friday, 15 April 2011

Emosi

Salam frens... kowang ada dgr SinarFM tak? hehehe... I nie bkn-lah pendengar setia cume utk slot pagi tu... mmg tak lengkap idup I kalu x dgr Abg Jem, KE and Kerill. Dieorg nie ada pelbagai watak... Mak Neng-lah, Mak Banang, Mat Salih, Seri, Pak CIk Motor pun ader..... hahaha! Depa mmg HAVOC!!! I will always support uols taw! Ehh.. dah melalut plak.. sbnr-nya, i yg emosi mlm td. Ceciter.. ceciter... Al kisah-nya anak bujang I yg nama-nya Aiman. Ade ke patut... sanggup `ikat perut' tak mkn ms break kt skul... semata2 utk beli Calling Card. Kowang tau apa bende tu tak? alaa... mcm business card gaks... kena isi nama, tel no and skul apa! then tukar2 ler ngan frens... Grrr... gue geram bangettttt... dah ler pg tu x bekfes! gue mmg susah ati kalo x dpt prepare bekfes utk anak2 kecuali..... terbabas! bgn lmbtttt...... Then, die siap ckp kt gue..."Aiman rase sakit perut... tapi Aiman tahan! pedih sikit ajer..." Eeeee....... EMOSI-nyeeee gue!!!! Apa pendapat kowang? tak kan nak tmbh duit belanja die utk `kegunaan lain' tu? currently gue bg die... RM2 hengget jer! nak lebih... ms blk skul pi jumpe kakak die! Kt kakak, I mmg percaye... ada extra! tu larrr... bkn senang nak mem-besar-kan anak2 nie... Dugaan.... Cobaan...

6 comments:

Ciklinn said...

tak perlu tambah... hehehhe ... anak2 lin camtu sis... pehtu dah tau lapor kan tgahri balik umah mmg byk giler dia makan nasi hahha..

hihihi budak2 sis mmg cenggitu... kad2 tu kan dari zaman linn kecik2 dah ada... hehehhe ala2 name card gitu kan...

Nurul a.k.a Riko said...

Duit belanja Sofea since masa darjah 1 sampailah darjah 4 mmg samer ajer...Ilham kasik rm3 satu hari.

Biasanyer...Sofea akan masuk duit baki dari belanja sekolah ke dalam duit tabung.

Apa kata ibu 3A menvolunteer kan utk sponser call card utk Aiman...berapa ringgit call card skrg nie? Lagipun, Aiman mmg bagus kan result dia since dulu lagik...apa kata kali nie...ibu dia reward something special for him. Mesti dia suka!

Nur a.k.a admansyah said...

Linn, kelako kan gelagat dieorg nie! tp kesian gaks... Sbnr-nya sajer nk ajar die agar tahu nilai DUIT! mmg tak nak increse pun duit belanja tur..

Riko, wahh... mesti kakak pandai berjimat kan? Aisyah plak.. kalu i bg lebih cth RM3-4 (if ada Ko-k or sukan..) die mesti bg balik! "cukup-lah ibu.."
sponsor card? eee... tak kose makkk! takde pekdah lgsg...

izman said...

aku mmg peminat setia sinar fm.

biasalah cabaran membesarkan anak2.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sy mmg lyn sinar.fm.. heheh, mmg suke sorang diri r kalo dgr lawak dorang tu pg²..
hai aiman, dh de gf ke?.. hahaha..
zmn kite dlu pn de gak stail gitu² kan, yg katalog namecard mcm2 background tu...
takpela kalo die sanggup lapar tuk dptkan sesuatu yg diidamkan, tp sian gak.. dibuatnyer fingsan.. mak gak ssh kn.. ;p

Nur a.k.a admansyah said...

Izman, agak-nye..`batch' kite mmg suke dgr channel org lama kott:)

leily, awk pun suke? bahaya taw.. tgh drive sorang2 dgr suara Abg Jem.. mmg gelak sepnjg prjlnn kan? hehehe
betul awk.. tp zaman dulu kite if ada duit lebih.. br singgah kedai luar skul beli. Now.. dlm skul pun jual.. tu yg lemah tur!