Friday, 20 January 2012

Our 11th Anniversary

Alhamdulillah.... thn ini usia perkahwinan kami mencecah 11 tahun & InsyaAllah.... kwn2 tlg doakan agar kami bersama selamanya di dunia & di akhirat. Sesungguhnya... aku amat mencintai lelaki ini dan ingin bersamanya seumur hidupku. Moga keikhlasan hati ini diberkati oleh-Nya & mendapat keredhaan Allah.



Tanpa disangka2... thn ni hubby hadiahkan gue chocs dan......





Sejambak bunga Ros! cube kire brp kuntum....? hehehe







Taraaaaa..... cantik kan? Terima kasih Darling!




Me & Anniversary flowers!



3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Walaupun dah tx kat you on your anniversary day....tp nak jugak tulis kat blog u nie.

Utk Nur & Nazri...moga berbahagia kekal salamanyer sampai ke akhirat. Both of you mmg looks so sheweett!

Nur a.k.a admansyah said...

tengkiu dear fren....

kaulah satu2 kwn yg bersamaku dr Day 1 aku kenali DIA. Moga kebahagian milik kami & diberkati-Nya! Aminnnn

Cho Zila said...

samaler kita akupun 11 tahun tapi bulan apriller... aku doakan juga semoga rumahtangga yang dibina akan kekal selamanya bahagia dan dirahmati Allah selalu....