Monday, 27 August 2012

Aidilfitri 2012

Mood raya masih menebal + mood keje mmg nipis sgt2... btol tak? hihihihi 

So, jom stori mori psl RAYA lagi. Tema thn ni adalah MERAH... tetap sama ngn last year becoz hubby maleh nk tempah bj melayu! Adam pun still bleh muat yg thn sudah (sbb kami beli size beso sket...) cume Aiman kena beli baru coz die pakai 3X per week utk Akademi Al Manar. Tu yg kaler bj melayu Aiman `dark' sketttt! Kome layan jer laa pics nie sumer yea.....

berlakon je ni.... Scene btol2 dlm bilik di pg raye daaa!
Famili pic! Suke..suke..
3A with Maisarah & Haziq. Ada 2 famili lagi tp coz blh sana pun ore Kelate so... kami x dpt bersama di pg raya bersama2!
Nak bergambo berdua tapi dak nie X mo lari plak! adehhhh


Me & biras2... Laily & Zura. Ehh... mcm sebaya plak! (padahal meke berdue 5 yrs younger than me!)
Famili from 3 brothers yg dok jauh... hubby (eldest son) di KL, Su Mat (kelabu- youngest son) di Melaka & Yusri (peach-3rd sibling after my hby) frm Sarawak! Kakak hby yg sulung & adik perempuan hby beraya di rumah mertua msg2.... jumlah cucu sepatutnya 13 org! (same with my my mum)

Pics suke-suki.... Adam & Haziq or.... Upin & Ipin!


"Maaf yea Haziq...."
Aisyah & Maisarah (std 4... bleh ckp Iban sbb dh 2 thn di sana)
Aksi gediks...
Aiman, Adam 7 Haziq pergi beraya di rumah Tok Chik!

4 comments:

Cho Zila said...

merah gitu.. warna yang aku suka tapi lama dah tak pakai..
cantikjer gambar sefamili yerk...
mesti der adengan nangis2 salam pagi raya tu pasal dalam bilikjer..

ps: aku beli tiket legolandtu masa dia buat promo kat MAEPs bulan jun kot.. kat internetpun boleh beli tapi sekarang promosi tu der lagi ker tak aku tak tau...

Nur a.k.a admansyah said...

Nangis? takde-lah beb... sbb aku hari2 mintak maaf dr hby sblm tido! InsyaAllah... ikhlas dr hati

Mana pics raya ko?

Nurul a.k.a Riko said...

Chop! Bukan ker last year theme merah gak kan...tapi tak per...i suka all your raya pics babe...lovely!

Merahlah satu2nya warna yg aku takut nak pakai...mmg aku tak ada kaler baju warna merah nie...tapi u looks so wonderful with merah & hitam...awesome!

Nur a.k.a admansyah said...

mmg ler... tu yg aku bgtaw siang2 yg hby c/f last year except I, Aiman & Aisyah.

InsyaAllah, nx year dah tak merah lagi. Ijo kottt