Thursday, 16 August 2012

Kisah balik kampung

Assalamualaikum,

Sunyi kan hr ni? Jalan pun lengang kan? Actually... tak betul2 CLEAR lagi tur... hihihi... Esok lagi kurang & nx week laaaaggggiii laahhhhh kannnnn? Muahahahaaa

Kt ofis I ni ramai yg dh setat cuti especially yg amik `Block Leave'. Most of staff will use the BL during their Raya festival lerrr... So saper yg amik BL dh start hr ni til nx week. I? hmm... I'll keep my BL for exam & study. Nak wat camner, mmg dh NO CHOICE! saper suh jadi student balik??? hihihi....

Frens, I akn mula bercuti esok hari (Fri) till nx Fri. kireee seminggu-lah jugak! Masuk keje blk on 27/8... InsyaAllah. Raya thn ni di Kota Bharu at my hubby's side. But on Fri tu kami akn berhenti berbuka & bermalam di Kuala Berang, rumah nenda-ku. My mum dh sebln menemani moyang 3A ni sbb die X brp sihat. So, on sat nanti br bertolak ke Kelantan & beraya di sana hingga raya ke-3.

Korang cuti bila? sampai bila? Balik mn? Whatever it is....

Drive Carefully yea!

6 comments:

Cho Zila said...

akupun tak cuti beb... samaler kita aku dah amek BL bulan jun lepaih..
aku raya KL dulu baru balik kampung..
pst : laju ko update ni...

Nur a.k.a admansyah said...

Nk pintas ko ler beb! hahaha...

utk sok nyer N3 pun dh auto publish. cume time raye nanti... KOSONG... KOSONG...

Nurul a.k.a Riko said...

My BFF...

Aku cuti after raya..22 Aug till 24 Aug.

Nanti kem salam kat mummy yer kalo dah sampai ke kuala berang nanti.

Cakap kat Nazri...drive carefully...kalo mengantuk or penat...rehat secukupnyer.

Aku doakan moga perjalanan pergi dan balik selamat...insyaallah.

Nur a.k.a admansyah said...

tq BFF...

Same 2u dear!

Janna Wan Muhammad said...

alaa...tader la banyak sangat sawang kat sini....hihih...rasanya banyak lagi sawang kat "rumah" saya, hahaha..apa2 pon Nur, selamat menyambut Aidilfitri maaf zahir dan batin, balik KB nanti drive molek2 yer ? take care !

Nur a.k.a admansyah said...

tq Janna... Nanti I visit u plok!