Friday, 7 September 2012

Wiken yg bz

Plannyer mmg bz-lah! tp tak tau-lah sempat gi semua ke idak!!!

Sat cume ade 1 kenduri Aqiqah, timing tak kisah ! (ehh.. bole ke camtur?) So, aku plan belah ptg dlm kol 2-3 sbb pg tu Aisyah & Aiman ada sekolah ganti. Abis kol 12.30 pm. Kol 2 jugak, Aisyah request nk beraya umah kwn die.... sib baik dekat jer! Wangsa Melawati then aku bleh heading terus ke kenduri Aqiqah tu kt Seksyen 5, Wangsa Maju. Cantekkkk plan ni :-))

Sun pack sikit! 2 kenduri kawein plus satu Re-Union Ex-AYTK (ni geng2 ms aku ting 2-3). Eksaited aku nk gi sbb dah 22 tahun you terpisah dgn geng2 nih! tp so far.... yg pompuan 2 org jer join. Ishhh... x segan plak aku! Ops.. location die kt Kearamat AU1 jer. Tu yg buat aku smgt tuh... Kenduri kawein plak... satu kt Tmn Kosas, Ampang & lg satu kt BatuCaves, Gombak. Okey ler jugak.... Harap2 MRR2 X jam TERUK!!! haiiihhhh

Uols byk tk jemputan? Tak nak jemput I gi open hs ker? InsyaAllah... I sudi menerima jemputan rather than terima kunjugan. Hahhahaha.... (sbb maleh nk kemas rumah!)

3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Wah! Padatnyer your schedule wiken nie. Wow beshyer...nak jumpa geng lelamer.

Hari nie schedule aku cam biasa...pagi ada class piano Cha...then yg luar biasa pulak...nak gi klcc cz abah derang nak beli besday present for Sofea punya 11th besday.

Esok...gwe dok rumah jer...nak ngemas baju2 Cha utk di bagi pada adik2 sepupu dia. Then mengemas utk pindah rumah....insyaallah.

Cho Zila said...

aku kat opis ni... allan lau datang ... bohsan nak raya nak gak buat workshop bagai.. bohsan kan....

Nur a.k.a admansyah said...

Huhu... x jd babe jumpe member2 lam tur! gi 2 umah dh pancittt.. HaHaHa

a'ah larr.. bday Sofea dh dekat2 ngn hby-ku nyer date!

Yeke Zila? die watper kt situ? carik dealer utk foreign share agaknyeeee....?