Tuesday, 4 September 2012

Merdeka!

Fuhhh.... lame btol X update you! Sbnrnye hati ini meronta2 nk update even ms wiken kt umah tapi... pelik sikit blog nie... kdg2 tmpt nk update `new post' tu tak kuar plak! alaaa... mcm kt bar atas tu.... korang penah alami tak? even diff pc pun x kuar! huhhh 4get abt it.... Nk wish gak even dh `terlambat'...

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Hasil colouring Adam Nazrin di Little Caliph.
Uols nmpk tak cop teacher tu? hihihi....

4 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Well done to Adam. Kemas dia colour...susah tawww nak jumpa boboi yg suka buat keja details mcm Adam nie.

Nur a.k.a admansyah said...

Tq auntie! Compare tu Aiman.... yesss U'r right!

Cho Zila said...

anak aku nak warnakan cantik tapi tang pilihan warna hancur suka hati diajer... adaker warna bendera malaysia pink..cuba ko jawab...

Nur a.k.a admansyah said...

Muahahaha.....

Ok lagi tu beb rather than flag ala2 negara china tuh! dh mcm negara komunis daaa