Tuesday, 8 July 2008

Bila ibu jadi Tourist-Guide!

Penah ker u all jadik Tourist-guide utk anak sendiri? he..he... mesti ler biasa, kan! Ekcelli, gue dah tak tau nak bubuh tajuk aper utk entry kali nie. Last weekend, I attended the `Testing-system' (brp byk X testing daaa...) at my office. My hubby also involved but... saper nak jaga our 3A? So, my hubby cuma jadi MR MAMA utk Adam ajer & 2A .... I brought 2gether with me!
Gue konpius ngaper-lah... bdkX2 nie suka bangat ikut ibu die dtg ofis! Bkn boleh buat aper pun... main game & aku suh dieorg kaler buku aje! This photo taken by my colleague at entrance 12th Floor @ OSK Investment Bank.
Inilah Mercu Tanda OSK... seekor bull yg garang gitur!! err.. dak Aiman tu suka sgt amik gambo & show to his frenzz... maybe die rase HEBAT kottt!! jiwa bdk laki.....
Nie plak kat `laman' OSK... weekend fountain nie pun `tak jalan'... Save cost! heh... (psstt : Riko, ingat tak suatu ketika dolu... kita penah bergambar di sini??)
Berlatar-belakangkan KLCC, sebijik cam tourist... sorang anak `mat salleh celup' & yg bertocang tur from China (coz kat buiding gue mmg ada China Embassy & China Airline). Ini-lah keje aku last weekend... meng-guide dak 2A nie jenjalan & closing kat Toys`R' us, Yow Chuan Plaza. Tembus lagi kad kredit ibu .....

4 comments:

Kak Yong said...

eh..takuuutnye autie tgk bull yg garang itu......:p

Nurul a.k.a Riko said...

he..he..he..aku suka tgk gambo yg last tu. View cantik..ada klcc gitu.

kamalina said...

bagusla kalau 2A ni behave...nak buat kerja pun senang.... kalau my kids, jgn harap lorrr...... nanti kita lak yg di testnya.......

Nazathul Hamimi said...

wah gi budak2 tu gi jenjalan opis nur?? ala biasa la nur, budak2 memang suka kalau nak ikut gi opis, boleh main komputer ker..apa ker.. saya pernah gak bawak farhan gi opis, tapi nasib baik dia tido, lepas bangun saya bagi dia main cop2.. so far ok jer dia ni.. tapi emily conpem saya tak leh bawak.. kang saya bukan sibuk buat kerja, tapi sibuk mengejar anak dara sorang tu