Monday, 20 October 2008

Adam new hair-cut!

Hero tgh masuk dlm toilet! see...? kat tepi dah tutup telinga daa...
Arah belakang... dah mcm girl ler plaksss!
Tersikat rapi.... Gaya macho dr Adam Nazrin.

Setelah beberapa kali di beri warning oleh ustazah kat Tadika Sufi, akhir-nyeee ibu 3A terbuka hati utk memotong rambut `halus' buat pertama kali-nya (selepas majlis bercukur umur sebln lebih dedolu...). Tak susah sgt... cuma dak kecik nie tak reti diam! Gue memproses dlm toilet coz die tgh leka main air... Jom layanzzz...

6 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

keh..keh..siap kene warning tu ngan ustazah..
encemlah dah sikat kemas2 mcm tu..mesti ustazah cakap Alhamdulillah..

Cik Puan Mimi said...

heheh terernyer nur potong rambut adam.. kalau mimi, sure terketaq2 nak potong rambut budak2 tu..

psst entry kita sama.. potong rambut!!!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

owh..sebut pasal potong rambut, hari ni Yasmin dah potong rambut dia sendiri...adoi....geram nyer aku....seb baik sikit je...so tak nampak sangat...

Ayong said...

tak pernah lagik yong potong rambut chem. harus dah jadik apa lah nanti.heheheeh bukan tau duk diam budak tu.

tapi bila tgk dari belakang..dah mcm rocker lak adam ha..hehehehehe

Ida said...

wah...sgt comel la...br la hensem...heheheh...

Nur a.k.a admansyah said...

dulu Aiman yg kena warning.. biasa-lah Iena, sometime akak nak tgk bdkX2 nie ROCK sket tapi.. tu-lah pasal!

Mimi tak tgk lagi tang depan... mcm Abu Bakar Elah laks! siann.. Tak sabar nak jumpe Mimi kat Party bdk bedua tur! yehuuu...

hatiX2 sikit Janna.. bdk mmg suka dgn gunting. sokX2 rambut adik-nya lak jadi mangsa plak!

Ayong, dak pompuan rambut pnjg takpe tapi dak laki kena `sound'-laaa, heh!

baru nampak macho kan Ida? ngehh..