Wednesday, 22 October 2008

MakanX2 @ umah Su

Balik dr Kem Kentomen, kami terus ke Wangsa Maju, Seksyen 5 rumah my mak sedara a.k.a Su. Wahhh... kat sini makanan tak kurang hebat-nyeee... taukeh kuih raye @chef utk anakX2 die ler katakan! Lauk-pauk di atas, serta kek lapis & dessert di bwh adalah hak ciptaan Su sendiri. Wa mmg salute-lahkat Mak Su gue nie... masak apa-apa pun sedapppp! Yg die jemput kami nie pun bukan Open House lagik (becoz Open House next week)... tapi menu ngalahkan kenduri youuu!

Puding yg tak sempat gue rase.... frust tol biler tgk balik pic nie! camaner leh tertinggal daa..
Kek Lapis... my fav. Yummiee...
Yg kalerX2 tepi tur ialah Dadih. Ada rase Milo, Mangga, Jagung & mcmX2 lagi-lah... aku siap tapaw beb!
Aisyah dah penat... kami sampai umah dlm kul 7 daa...
Aiman control hensem... padahal baru lepas merajuk suh aku snap pic die!
Mantainnn... dak nie sejak 2 menjak nie mmg kuat meragam! MANJA sehhh... Rimas gue biler auntie & penjaga dieorg kat nursery dah perliX2 gue..."Ada adik lagi kottt..." Isshh.... cukup ler aku kena DERA dek 3A nie! Aku sbnr-nya nak `rest' dulu... tgk-lah camaner! Lu pikir-lah!!!

7 comments:

Cik Puan Mimi said...

ntah2 betul tak penjaga kat nursery tu kata tak? heheheh ialah nur, dah 3 orang pun rasa macam nak pengsan, kalau tambah 1 lagi, alamat makin kurus la awak.. heheh gurau jer..

banyaknyer food, mesti bestkan bulan ni.. bulan makan sedunia.. next week tu bila mak su awak nak buat open house.. pergi lagi ker? hehehe

awak pergi kem kentomen kat jalan ipoh kan? dah dekat dengan rumah saya la tu.. awak agak2 tau tak area rumah saya tu.. awak dapat tak map yang saya email kan baru ni..

Nur a.k.a admansyah said...

That day pun my hubby ada ckp..."dekat dah ngan Sentul nie!" Insya-Allah Mimi Nur cuba carik!

e-mail? takde pun.. tapi ada sorang dak maybank salah anto msg kat sy. Sy rase die nak send kat awak sbnr-nya!

Ida said...

Aha la...tapi kita sebenarnya berkawan dgn Zaidan, sejak sekolah menengah lagi, so bila Zaidan dah kawen, Ida jd plak kawan Na....kecik jer dunia nih kan....

~~ciklinn~~ said...

wah sedap2nyer menu2 nie..... kecur ayaq liuq linn kak.... TQ kak singgah blog linn...

yeyeeyyyee kita meriahkan blog lak pasnie....

akak lin wat link kat blog linn tau blog nie...TQ kak

Ayong said...

shedap2 menu nya ni..

opss baru yogn perasan..ah 2 kali hujung mggu tak lunch kat umah heheheheh

farah amoi said...

sedap nye
ada lagi open house...tgh rancak ni
nak² plak dah phujung sywal

akak, saya suka ler tgk akak nye sidebar ni
memang teratur & kemas nampak nye

sue.anne.na said...

sedapnya makanan. cantik pulak tu dia letak dalam bakul tu.. mesti rajin mengemas maksu tu. kalo umah saya takde lah.. pakat2 pakai yg besi yg caterer selalu pakai ajelah