Thursday, 27 November 2008

Malam Pertama tanpa...

Apa??? takde ingat lain ker...? mentangX2 ler mlm nie mlm J****T!!! .... ahaks! Sorry frenz... kita gurauX2 cyber sket! Ekcelli, mlm td adalah MALAM PERTAMA tidur tanpa my doter! Sedey oooo.... Cadangnya nak dok sebulan ngan Uwan die (my mum) kat Kuantan. Mampu-kah aku...?

"Kakak mana, ibu?" Aiman
"Gi umah Uwan..." Gue

"Nak ikut!"
"Kakak tak bagi ikut..."

"Nak ikut jugak!!!"
"Bagilah kakak bercuti kejap... kamu dua asyik gaduh jer!"

(sambil tarik muka masam....)
"Takmo kawan ibu... "

Ni ler kerja Aiman. SikitX2 merajuk... LastX2, Adam yg jadi `mangsa'!!! SAKAN depa main mlm td... aku maleh nak layan, yg ptg... die tak tanya kakak die dah!

Beberapa jam sblm tur :

"Hello ibu..."
"Kakak sampai kul brp?"
"Pukul 4.30 ptg... terus kakak bukak TV citer PUTERI SALJU"
"hmm... ok-lah, ibu tgh nak naik kete nih... ayah dah sampai!"
"Baiii ibu..."
"Bbb... ba.. bai.. sayang!"

Hubby-ku jeling jer... coz dah banjir!

5 comments:

farah amoi said...

huwaaaa...
kalau farah pon xleh berpisah ngan anak-anak

nanti mule ler...sebut nama dah berair mata...

ishhh sebulan tu
aisyah g ngan sapa kak nur?
x kan dia naik bas sorang kot?

aiman biasa ler...rindhu kakak nye tu
masa kakak ada...gaduh
xde..tercari-cari

kak nur, kita pon kena gak ajar bebudak dok jauh dr kita kan
ye la..sok-sok mana tau diorg nak masuk asrama penuh ker
so, kena ler praktis dr skang kan
heheh

sabar no kak...kejap jer sebulan tu
x kan sedar pon masa berlalu


raya haji kak nur kat mana?

Ida said...

Hahahahh...tahan tahan...banjir plak KL ni kak...yerla sapa yg sanggup berpisah dgn anakkan walaupun dia dok dgn makkita...tp tak perla sekali sekala...jgn selalu udah ler...kekeke

Niza said...

takpe kak Nur...sekejap je pejam2 celik dah bukak sekolah
nnti rindu call hari2 yek. Tu lah saya ni pun ta pernah berpisah dgn Sofia

yong said...

sama la kita kak oiii. tak leh berpisah..confirm banjirsma cak akak jugak!

kamalina a.k.a aimi said...

aiman selalu gaduh dgn aisyah ke?? hehehe...normal la tu kan?? sama mcm rafiq... sekali dua ada gak dia tanya haziq... pastu siap cakap "apik rindu la kat abg"... bukan rindu apa tu, rindu nak gaduhla tu.... kalau saya call haziq je, dua2 adik tu sebok je nak cakap kat phone...

ps: awak planning tinggalkan aisyah sebulan ke?? lama tu... nanti awak pi amik dia kat ktn ke mcmana??? kalau ke ktn, singgahla umah saya...