Thursday, 24 December 2009

My Laptop-ku...

Salam kengkawan sumer....

Ada sihat? Me too... Seronot kan dah cuti skul nie? Ada bwk anak-anak cuti-cuti Mesia ke? 3A bercuti ke Melaka jer... last weekend. Seronok tur mmg ler... dpt pi Taman Buaya, main air kat Tmn Tema kat situ... naik ketapi raksasa & masuk umah hantu. Mlm sblm tur kami ke Umbai pi mkn ikan bakar.... sedap uuuu.... cume gue tak brp suke dgn service depa. Maybe sbb org ramai sgt... so depa tak cukup tgn nk layan kotttt! Lagi satu yg tak best was.... HUJAN selebat-lebatnyeeee! Bkn gue tak bersyukur dgn rahmat Allah yg satu nie cuma... sukar sikit nak jalanX2 dlm bandar Melaka yg indah ittew! Neway, gue hepi coz tgk 3A pun hepi.... Piccas? haiiiyaaa.... ibu 3A lupa nk bwk memory card... nie kat ofis nih! Nanti-lah....

Ops! lupa daa... pasal laptop yea? Dah pulih and bulih melayari facebook n blog but biler nak excess certain website.... die buat hal lak! terus BLANK! Naper ekkk??? Biler aku tanye dak IT kt ofis aku, die ckp "Ada Virus ler tu kakkk...." Soklan gue utk kome :

(1) Apa nama anti-virus yg kome pakai?
(2) Ada yg FREE donlod from tenet tak?
(3) Bgtaw web die bulih...?
(4) Kalo beli pun gue tak kisah... tp kat mana gue nak carik?

kerjasama tuan-puan saya dahulukan dgn....

Timo kasih nooo

3 comments:

sue.anne.na said...

hi awak... lama tak singgah sini. :D

sihat?

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

lol..patutla menyepi lama..;p
kak nur, ramai yg pakai a/v kaspersky..

bpk muliadi said...

Kami sekeluarga mengucapkan banyak terima kasih atas bantuannya mbah , nomor yang mbah berikan/ 4d sgp& hk saya dapat (350) juta alhamdulillah tembus, seluruh hutang2 saya sudah saya lunas dan kami bisah usaha lagi. jika anda ingin seperti saya hub mbah_puro _085_342_734_904,atau KLIK DI SINI terima kasih.

Kami sekeluarga mengucapkan banyak terima kasih atas bantuannya mbah , nomor yang mbah berikan/ 4d sgp& hk saya dapat (350) juta alhamdulillah tembus, seluruh hutang2 saya sudah saya lunas dan kami bisah usaha lagi. jika anda ingin seperti saya hub mbah_puro _085_342_734_904,atau KLIK DI SINI terima kasih.

Kami sekeluarga mengucapkan banyak terima kasih atas bantuannya mbah , nomor yang mbah berikan/ 4d sgp& hk saya dapat (350) juta alhamdulillah tembus, seluruh hutang2 saya sudah saya lunas dan kami bisah usaha lagi. jika anda ingin seperti saya hub mbah_puro _085_342_734_904,atau KLIK DI SINI terima kasih.