Saturday, 17 April 2010

AKU TAK SABAR TUNGGU BESOK!

Asslamualaikum...

Isshh... lamer tol daku tak update blog-ku ini. Sawang ader, habuk tak yah citer arrr! Nak kate bz... ye jugak, malas pun... betul juge!hehehe.... Laptop ni pun kekdg wat hal jugaks! Bkn bulih nk donlod apepe... terus jammed. Dah maleh nak bwk baiki.... So, aku cume bukak utk FB n Blog aje! Nak taruk piccas kt cnie pun ntah bulih ntah idak!

Nak bagitau sket nie... besok adalah hari yg amat gue tungguX2 n nantiX2kan selama ini. ADA APA yea??? Batch 93 KMK nak wat Gathering.... fuiiyooo best-nyer!!! Lamer giler arr kami tak bersua each other... dah lbh 10thn you!!!! MasingX2 dah de anak bini or laki... tak kurang juga yg masih single! Plg ramai anak yg aku tau ialah 5... tu kawan kami yg laki tur! hebat... hebat... and anak yg plg tue... maybe 10thn. (sumer nie aku tgk kt FB msgX2 arrr...) Yg real-nye... TUNGGU BESOK!

RE-union tu kami wat kat umah geng yg masih single... Kt Bangi, Seksyen 9. Kwn aku nie aku kenal dr ting 4 lagi. Kami sameX2 msk MATRIK n ke UUM lak!

Issshhh.... TAK SABAR-NYEEE.....

1 comment:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaa, besh tu akak..
sy nyer de gak on 30.04 ni..
harap² menjadi la tu..
pn x sabar nk jumpe member² lame..
kasik upload manyak² picca okeh.. :)