Wednesday, 26 January 2011

Serasi Bersama

Salam frens...

Sempena dgn Anniversary daku yg baru lepas, meh kita tgk siapa yang kena!!!!!!
(psttt: alaaaa... mcm show kat Astro tur... Aznil & Shahira jadi host tur!)

1- Siapa lebih penyayang?
2- Siapa rajin ke pasar?
3- Siapa yg banyak menggosok baju?
4- Siapa yg cerewet tentang pakaian?
5- Siapa yg lebih romantik?
6- Siapa yg suka membasuh baju (use hand)?
7- Siapa yg tidur dulu?
8- Siapa yg lebih byk membuat keputusan?
9- Siapa yg lebih mahir internet?
10- Siapa yg lebih gemar shopping?

Sbnr-nya... list soklan nie antara aku & hubby... kowang rase... No brp aku? No. brp hubby-ku? SIAPA YG MAJORITI? hehehehe.....

Jawapan-nya....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nx N3 boleh? jgn mare...

7 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

ha..ha..ha..cute betul entry nko kali nie laling.

aku nak teka bulih? kalo salah...jgn mare yer.


1- Siapa lebih penyayang? Nazri
2- Siapa rajin ke pasar? Nazri
3- Siapa yg banyak menggosok baju? Nazri
4- Siapa yg cerewet tentang pakaian? Nazri
5- Siapa yg lebih romantik? Nazri
6- Siapa yg suka membasuh baju (use hand)? Nazri
7- Siapa yg tidur dulu? Nko
8- Siapa yg lebih byk membuat keputusan? Nko
9- Siapa yg lebih mahir internet? Nko
10- Siapa yg lebih gemar shopping? Nazri

Aku rasa kan...no.10 tu mmg konpem Nazri kan? betul tak...he..he..he..

terror tak aku jawap...cam konpiden ajer sumer betul kan...he..he..he..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah takut tengok soalan tu nur. heheheh ..

saya rasa soalan2 tu banyak kena kat hubby awak kan. heheh

Nur a.k.a admansyah said...

Riko:
alahai... yg ngko pi type balik Q's aku tu... tak penat ker? ko nie kelako-lah! Pg td aku dh bg clue kan? ngko rase... yg mn? hehehehe...(nk bg ngko pikir lagi...)

Mimi:
Mmg awak betulx2 dah mengenali kami. Sbnr-nya... mmg nak puji my hubby pun! ahaks..

Nurul a.k.a Riko said...

laling..
tak koser aku nak menaip balik...he..he..he.. Aku copy n paste ajer laling. Pandai tak???

Soalan no. 9!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah..
kalo yg banyak gosok baju .. ai le..
tp yg rajin ke paso.. asben la.. =)
alalala, lamatnyer next n3..
ai sokong kak nurul ckp.. ur hubby la tu.. :P

Nur a.k.a admansyah said...

okey... i jawab nie.. (tak sabox2 BFF aku nie!:))

Utk Riko, Mimi & Leily :
Jwpn utk AKU cume 1 ajer! N0.8 hahahahahahahahaha

Kesimpulan-nya: hubby aku nie sore yg baik hati, bertanggungjawab, rajin, suka jaga tepi kain org... ops! silap.. hehehe sori yea Yang! gurau manjeeeee gitur

Special answer utk BFF aku, RIKO:
No.7 tur mmg salah banget!!! cik abe lepas mkn jer... zzzzz atas sofa! bab tenet nie 2-2 x minat sgt cume cik abe lbh sikitttt jer!
puas hati yea! ngehhh...

Nur a.k.a admansyah said...

ops lupa...

No.10 YESSSS ABSOLUTELY RIGHT! sampai nk `pecah' dah almari kami... byk noooo bj die! iskk..