Wednesday, 20 February 2008

Nazri Look-alike Meter

MyHeritage: Look-alike Meter - Pedigree - Free family tree template

Waduh... waduh... bukan senang gue nak edit mende alah nie! Actually, gue dah berkenan lamo dah dgn meter kat atas tur! cuma.. yg susah masa gue meng-edit gambo err! ms nak upload tur web tu takmo accept my photo! ntah... maybe `pose' gue yg tak brp cun...!! At last.... ngeh..ngeh.. Yg gue happy is % tu manyak kat gue! even very little....( layan jer laa ibu sorang ni!)

4 comments:

kamalina said...

hehe.. awak pun dah try buat ke?? mana gambar bdk2 yg lain?? kdg2 tu meter nipun ukan betul ngat... kalau kita tukar gambar, lain lak result.. tak pun guna gambar yg sama, buat lagi sekali, % tu dah lain...
ps: awak nak buat fp gak?? kdg2 fp ni tk blh nak upload direct... kena guna external hosting.. mcm saya kebanyakan gambar guna external hosting, pastu import dlm fp... nanti ada masa saya ajar, kalau nak tau laa... ;p

lenny said...

eh! eh.. I br berjaya upload meter tu hr nie! smlm.. tak lepas!! Aimi, sy amik dr u punye fp yg lepasX2.... sorry!! and thankz coz ms first try amik dr fp lain, tak dpt. hmmm`jodoh' ngan u gak...

Nak! nak berguru ngan u!! yeah..yeah.. ada sifu nak ajar kite! naper tak YM sy?? I ms ofis jer tau...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

betul laa....Adam mmg muka mcm u la NUr....sejibik..!hehehe...that meter tu saya ada tepek gak kat blog....ntah bila tak ingat...nak kena belek balik posting lama2...hehehe.

lenny said...

ye-lah Janna, Nurul ada bgtau kiter yg awak penah letak kat blog dulu. Awak buat utk all yr kids? or ...the youngest cam I?

Ngeh..ngeh.. tima kacih ckp muka die cam kite!! Tapi, Aiman looks more his ayah by 19%...tau! saje kite takmo letak! kih..kih..